Mijn gedachte:

Dank je wel dat je mijn website bezoekt.

Deze website gaat helemaal over blij en gelukkig zijn met jezelf, leren, groeien, spiritualiteit, verbinding voelen met jezelf en met anderen, jouw essentie, je authentieke pad en passie. Kortom jezelf ontdekken in je meest oorspronkelijke staat van ZIJN.

Velen van ons zoeken naar iets in het leven wat ons verrijkt, waar we gelukkig van worden, naar emotionele, fysieke en spirituele healing.

Als jij je op jouw oorspronkelijk staat van ZIJN richt komt er ruimte. In die ruimte wordt je zelfgenezend vermogen geactiveerd waardoor eventuele blokkades liefdevolle aandacht krijgen en kunnen genezen. Zo ontstaat er healing, inspiratie en transformatie en is toegang tot iets nieuws mogelijk waardoor de realiteit zich kan vernieuwen.

Het belangrijkste van alles is dat jij jouw leven zo mooi en fantastisch mogelijk wil maken.

Ik hanteer een groot scala aan vaardigheden en methodes om jou te ondersteunen om datgene uit je leven te halen waar jouw hart van opengaat:
Het leven van je eigen ZIJN in volledige vrijheid en in de hoogste vorm van onvoorwaardelijke liefde die er is.

Ik ben een van nature spirituele en emotionele healer, die jou inzicht kan geven in jouw processen. Hierbij gebruik ik o.a.: coaching, dolfijnen- en walvissenhealing, aura en chakra healing en reading, heart practice, zeemeerminnenbalans, Healing Arts, klank, OWLen, affirmaties en vooral “being in the moment”.

Deze vormen van zelfhealing geeft je innerlijke kracht, vertrouwen, balans, onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en vooral VREUGDE.

Onder de naam Dol-fijn-Hart organiseer ik verschillende activiteiten zoals: playshops, verbindingsdagen en cursussen. In de nabije toekomst zal er een opleiding van start gaan.

Je zult je vrij voelen. JE LEEFT!